Α. Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου και εις το πνευματικό κέντρο του Ι. Ναού μας, θα τελεσθεί ο αγιασμός για την έναρξη της νέας κατηχητικής περιόδου 2015- 2016 στις 11 το πρωϊ.
Έχουν γίνει οι απαραίτητες προετοιμασίες, (προσκλήσεις σε γονείς και παιδιά) και με χαρά θα περιμένουμε τα παιδιά ή τα εγγόνια σας να συμμετάσχουν. Προς τούτο έχουν αγορασθεί επιτραπέζια  παιχνίδια, ώστε τα παιδιά σας καί να μάθουν τις βασικές χριστιανικές αλήθειες της Πίστεώς μας,  αλλά και να ψυχαγωγηθούν. Βοηθήστε μας ώστε να ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια προτρέποντας τα παιδιά σας να συμμετάσχουν. Η ωφέλειά τους θα είναι μεγάλη. Υπεύθυνος π. Γεώργιος.

Β. Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε σε όλους τους ενορίτες μας, αλλά και στους προσκυνητές του Ι. Ναού μας, ότι και φέτος θα λειτουργήσει στο πνευματικό μας κέντρο,  ΣΧΟΛΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 5.30 Μ.Μ.
Έχει παρατηρηθεί ότι, πολλοί εκ των ενοριτών μας , κυρίως γυναίκες, ασχολούνται με την ευλογημένη αυτή τέχνη.
Απευθυνόμαστε σε όλους, γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας, να γνωρίσουν και τότε θα αγαπήσουν την τέχνη της αγιογραφίας.
Τά μαθήματα θα γίνονται ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 5.30  ΜΕ 7.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ( τους χειμερινούς μήνες θα υπάρξει αλλαγή της ώρας), από την έμπειρη αγιογράφο κυρία Δέσποινα Λιοντάκη.

Γ. Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ θα τελεσθεί ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου.
Θα τελεσθεί και φέτος ενώπιόν σας εκτός του Αγίου Βήματος η αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου. Τέλος Αγρυπνίας περίπου 12 και μισή μετά τα μεσάνυκτα.

Δ. Τήν Παρασκευή 23 Οκτωβρίου ( ανήμερα του Αγίου Ιακώβου) και ώρα 6.00 το απόγευμα θα τελεσθεί το Μυστήριον ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΥΧΕΛΑΙΟΥ.

Με την ελπίδα ότι  θα συμμετάσχετε στις ως άνω δραστηριότητες του Ιερού Ναού μας διατελούμε

Μετα θερμών ευχών και πολλής αγάπης
Οι Εφημέριοί σας
π. Νικόλαος και π. Γεώργιος

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ