Μαθητικές Θείες Λειτουργίες

Σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται εκκλησιασμός των σχολείων της ενορίας μας (Δημοτικό Σχολείο Εκάλης,Εκπαιδευτήρια Μάνου) αλλά και κατά τάξεις πραγματοποιούνται δίωρες επισκέψεις στον ναό προκειμένου να ενημερωθούν και να συζητήσουν για θέματα στα οποία έχουν απορίες και προβληματισμούς.

Στον Ιερό Ναό μας, σήμερα 15-12-2015,πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός των παιδιών όλων των τάξεων του δημοτικού σχολείου απο τα Εκπαιδευτήρια Μάνου.

Τα παιδιά συμμετείχαν στην Θεία Λειτουργία, κοινωνόντας των Αχράντων Μυστηρίων.Κατα την διάρκεια της Ακολουθίας ο πατήρ-Γεώργιος

μίλησε στα παιδιά για το νόημα των Χριστουγέννων και μοίρασαν στα παιδιά επίκαιρα έντυπα και φυλλάδια.

Στην ενορία μας πραγματοποιήθηκε σήμερα 03/04/2015 εκκλησιασμός των παιδιών όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου της Εκάλης.Τα παιδιά συμμετείχαν στην Ακολουθία των Προηγιασμένων ΤΙμίων Δώρων κοινωνόντας των Αχράντων Μυστηρίων.Κατα την διάρκεια της Ακολουθίας ο πατήρ-Γεώργιος και ο κατηχητής μας κ.Νικόλαος-Δημήτριος Τριαντόπουλος Φοιτητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ,μίλησαν στα παιδιά για το νόημα της Μεγάλης Εβδομάδας και μοίρασαν στα παιδιά επίκαιρα έντυπα και φυλλάδια.
Μετά το πέρας της Ακολουθίας στο χώρο του πνευματικού κέντρου της ενορίας μας προβλήθηκε  οδοιπορικό των Παθών του Κυρίου.

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ